Τα πρώτα χιόνια σε Αράχωβα και Παρνασσό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 19:17 Τα πρώτα χιόνια σε Αράχωβα και Παρνασσό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πρώτα χιόνια για το 2023 είναι γεγονός, καθώς σήμερα (10/1) σημειώθηκαν χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Ειδικότερα, από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα Forecast Weather Greece, χιονόπτωση σημειώθηκε στην Φούρκα Κόνιτσας, στο Πισοδέρι, στην Σαμαρίνα, στο Μέτσοβο, στις Καλαρρύτες, στη Μηλιά, στο Συρράκο και στο Ματσούκι.

Εικόνες από τη σελίδα Weather News Greece στο Facebook και το snowreport.gr, δείχνουν τα «λευκά» τοπία σε ορεινούς όγκους της χώρας.

Χιόνια και στα χιονοδρομικά κέντρα - Αναμονή από τους επισκέπτες

Χιόνια έπεσαν και στα χιονοδρομικά κέντρα, με τους λάτρες των χειμερινών σπορ, να προγραμματίζουν τις εκδρομές τους για να κάνουν σκι και σνόουμπορντ τις επόμενες μέρες αν συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό του καιρού. Εικόνες από τη σελίδα Weather News Greece στο Facebook και το snowreport.gr, δείχνουν τα «λευκά» τοπία σε ορεινούς όγκους της χώρας.

Χιονοθύελλα προβλέπεται στο Φαλακρό, στη Λαϊλιά, στο Βελούχι και στο Χελμό, ενώ χιόνια έπεσαν σε Αράχωβα, Βασιλίτσα, Ελατοχώρι και Καϊμακτσαλάν.

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση