Λαμία: Εντόπισαν τους κλέφτες που είχαν αδυναμία στα Toyota

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 08:28 Λαμία: Εντόπισαν τους κλέφτες που είχαν αδυναμία στα Toyota

Είχαν κλέψει τρία επιβατικά και ένα αγροτικό, ενώ αποπειράθηκαν να κλέψουν ένα ακόμη 4Χ4…

Εξιχνιάσθηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής τροχοφόρων, από περιοχές της Λαμίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η ταυτότητα τριών Ρομά ηλικίας 48, 33 και 28 ετών ,σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 16-09-2021 έως πρώτες πρωινές ώρες της 17-09-2021, οι ανωτέρω αφαίρεσαν από κοινού τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα μάρκας Toyota και ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο της ίδιας εταιρίας, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα (1) ακόμη Ι.Χ.Φ. Toyota 4Χ4. 

Όλα τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν από τους Αστυνομικούς εγκαταλελειμμένα και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, σε περιοχές της Λαμίας, Στυλίδας και Λάρισας, ενώ από το εσωτερικό δύο εξ αυτών, είχαν αφαιρεθεί ράδιο cd, ηχεία και διάφορα αντικείμενα και έγγραφα των παθόντων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση