Είχαν κλέψει χρυσαφικά από σπίτι στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 09:04 Είχαν κλέψει χρυσαφικά από σπίτι στη Φθιώτιδα

Νέες κλοπές και απόπειρες κλοπών στο φως για την 5μελη εγκληματική ομάδα η δράση της οποίας είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Σπετέμβριο…

Δράση και στη Φθιώτιδα είχε 5μελης σπείρα που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας με το κατηγορητήριο - τότε - να περιλαμβάνει 16 απόπειρες και τετελεσμένες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου.

Ειδικότερα, εξιχνιάσθηκαν ακόμη έξι περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων σπιτιών (μαζί με τις απόπειρες) κατά το χρονικό διάστημα από 24 Ιουλίου 2022 έως 19 Αυγούστου 2022 και αφορούν περιοχή της Λάρισας, του Δήμου Κιλελέρ αλλά και της Φθιώτιδας.

Οι δράστες, ενεργώντας με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν ακόμη έξι περιπτώσεις κλοπής σε οικίες, 4 τετελεσμένες και 2 απόπειρες, αφαιρώντας χρυσαφικά – κοσμήματα (αλυσίδες, δαχτυλίδια, σταυρούς κ.α.), λίρες, ρολόγια κ.α..

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση