Το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λαμίας έκοψε την πίτα του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 12:45 Το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λαμίας έκοψε την πίτα του

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Κεντρικού ΔΣ του ΕΕΣ Υποστράτηγος ε.α. Δρ. Αντώνιος Αυγερινός…

Παρουσία του Προέδρου του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ, Αντώνιου Αυγερινού και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, το Παράρτημα Λαμίας του ΕΕΣ έκοψε την άγια Βασιλόπιτά του το βράδυ του Σαββάτου (18/2) στο ισόγειο του νεοκλασικού της Περιφέρειας Στερεάς στην πλατεία Ελευθερίας.

Η Πρόεδρος του ΕΕΣ Λαμίας που είναι και τακτικό μέλος του Κεντρικού ΔΣ, Μαριάνθη Ντούβα, υποδέχτηκε μεταξύ άλλων τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Οικονόμου, τους Βουλευτές Γιώργο Κοτρωνιά και Ελένη Μακρή Θεοδώρου, τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο, Αντιδημάρχους, Αντιπεριφερειάρχες, Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους, τον Διοικητή του ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Μιχαήλ Κρητσωτάκη, τον Διοικητή των Π.Υ Στερεάς Αρχιπύραρχο Σίμο Αποστόλου, τον Βοηθό ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Φούρλα και άλλους αξιωματικούς, Προέδρους Φορέων, Σωματείων και Συλλόγων που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς εθελοντές και φίλους.

Η κα Ντούβα και τα υπόλοιπα μέλη της Περιφερειακής Διοίκησης, προσέφεραν στο Σεβασμιώτατο και στον Πρόεδρο του ΕΕΣ, από ένα βιβλίο για την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Λαμίας αντίστοιχα.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, το φλουρί της οποίας βρήκε ο Δήμαρχος κ. Καραΐσκος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Ποντίκα και αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την όμορφη αυτή εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση