Με μπαλόνια και λουλούδια οι Φοιτητές της Λαμίας αποχαιρετούν τα θύματα των Τεμπών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 13:42 Με μπαλόνια και λουλούδια οι Φοιτητές της Λαμίας αποχαιρετούν τα θύματα των Τεμπών

Ραντεβού το απόγευμα στη σιωπηρή διαμαρτυρία…

Το πρωί της Παρασκευής 3 Μαρτίου φοιτητές από τα Τμήματα του Πανεπιστημίου στη Λαμία σταμάτησαν τα μαθήματά τους και προχώρησαν στον προαύλιο χώρο σε δράσεις, για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος- εγκλήματος στα Τέμπη.

Με μαύρα πανιά που κρέμασαν στη σχολή, μπαλόνια με μηνύματα συμπαράστασης και οργής, με λουλούδια και κεριά έστειλαν το δικό τους μήνυμα ότι το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί!

Τονίζουν «ότι είναι μια γροθιά με το κύμα αγώνα που έχει ξεσπάσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες πόλεις».

Οι φοιτητές κράτησαν ενός λεπτού σιγή και για σήμερα ανανεώνουν το ραντεβού τους στο συλλαλητήριο που οργανώνουν μαζί με μαθητές και το Εργατικό Κέντρο Λαμίας στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία στις 19:00’. Θα προηγηθεί σιωπηρή διαμαρτυρία στο σταθμό του ΟΣΕ στις 18:30’.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση