Νέο συλλαλητήριο στην πλατεία Πάρκου την Τετάρτη από το ΕΚ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 22:52 Νέο συλλαλητήριο στην πλατεία Πάρκου την Τετάρτη από το ΕΚ Λαμίας

«Για το έγκλημα στα Τέμπη…»…

Νέα πρόσκληση για απεργιακή συγκέντρωση από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας «για το έγκλημα στα Τέμπη», ώστε να μην ξεχαστεί ή συγκαλυφθεί.

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, την νεολαία, τους συνταξιούχους, όλο το λαό στο συλλαλητήριο στις 8 Μάρτη για να μην θαφτεί το έγκλημα των Τεμπών.

Όλη η χώρα παρακολουθεί με ρίγους τις εικόνες από την τραγωδία. ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ. Αυτό νιώθουμε όλοι, για ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει ενόχους - δολοφόνους.

Κυβερνήσεις, Ηellenic Τrain, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το κράτος τους είναι οι βασικοί ένοχοι!», αναφέρει στην πρόσκληση του το ΕΚΛ, κατηγορώντας τις εγκληματικές πολιτικές για το σιδηρόδρομο.

Επιμένουν ότι δεν μπορούν να σβήσουν οι ευθύνες σε ένα ανθρώπινο λάθος «Δεν είναι ώρα σιωπής- είναι ώρα φωνής. Γινόμαστε η φωνή των νεκρών. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί - Συνεχίζουμε», υπογραμμίζουν και καλούν όλους τους μαζικούς φορείς της Φθιώτιδας να πάρουν αποφάσεις για συλλαλητήριο στις 8 Μάρτη.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση