Και οι συνταξιούχοι Σιδηροδρομικοί στη σημερινή κινητοποίηση Φοιτητών-Μαθητών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 09:27 Και οι συνταξιούχοι Σιδηροδρομικοί στη σημερινή κινητοποίηση Φοιτητών-Μαθητών

Προσυγκέντρωση στο ΣΣ Λαμίας…

Ενεργή συμμετοχή στη μεγάλη κινητοποίηση των Φοιτητών - Μαθητών στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία στις 12:00’ το μεσημέρι, θα έχει το Τοπικό Παράρτημα των Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Φθιώτιδας  «Η ΕΝΟΤΗΤΑ».

 Μάλιστα η πορεία του ςθα ξεκινήσει από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαμίας στις 11:30’. Διαβάστε το κάλεσμα τους:

«Με την προτροπή και αγωνιστική αφύπνιση σύσσωμης της φοιτητικής, μαθητικής και  εργαζόμενης νεολαίας, καλούμε όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους και τον λαό  της Φθιώτιδας στον πανφθιωτικό και πανελλαδικό κοινωνικό ξεσηκωμό στο  συλλαλητήριο την Τετάρτη 8 Μαρτίου στην Πλατεία Πάρκου στις 12:00 π.μ.

Έπρεπε να χυθεί τόσο αίμα. Τόσοι άνθρωποι, τόσοι νέοι, τόσοι συνάδελφοι για να  ακούσουν τις αγωνιώδεις προειδοποιήσεις των σιδηροδρομικών για τους κινδύνους.  Τώρα είναι η ώρα να σπάσει η ψεύτικη εικόνα του “ιδιωτικού σύγχρονου  σιδηρόδρομου” που φιλοτέχνησαν τα “Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης”. Αυτά που  όταν μας υποχρέωναν σε μαζικές μετατάξεις (1300) μας χαρακτήριζαν τους σιδηροδρομικούς τεμπέληδες και κλέφτες και άφηναν τον σιδηρόδρομο χωρίς  προσωπικό με ελαττωμένη ασφάλεια (μηχανοδηγούς, προϊσταμένους αμαξοστοιχιών,  σταθμάρχες).

Συνάδελφε σιδηροδρομικέ, έχουμε χρέος απέναντι στους νεκρούς συνανθρώπους μας και συναδέλφους μας. Να ενώσουμε τις φωνές μας στο συλλαλητήριο.

Σε καλούμε την Τετάρτη 8 Μαρτίου σε προσυγκέντρωση συνταξιούχων και  εργαζόμενων σιδηροδρομικών στις 11:30 π.μ. στο Σ.Σταθμό της Λαμίας, που με το  πανό μας θα πορευτούμε στο συλλαλητήριο στην Πλ. Πάρκου.

Προχωράμε και δεν ξεχνάμε

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση