Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 14:14 Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Λοκρών

Την Τετάρτη 19 Απριλίου, 09:30-12:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών, στην Αταλάντη.

  Σας γνωρίζουμε ότι με την πρωτοβουλία του Δήμου, εδώ και ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ  χρόνια έχει ιδρυθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Λαμίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.

Από την Τράπεζα αυτή έχουν διατεθεί περισσότερες από 7000 φιάλες αίμα ως τώρα, αλλά υπάρχει ανάγκη συνεχούς αναπλήρωσής της ώστε να εξακολουθήσει να παρέχει βοήθεια στους συνανθρώπους μας

Η αιμοδοσία είναι ένα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα.

Η προσφορά αίματος είναι πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης και με δεδομένη την αυξανόμενη ανάγκη σε αίμα, η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη .

Δέκα λεπτά από το χρόνο μας έχουν τη δύναμη να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Η αιμοδοσία είναι ακίνδυνη και ανώδυνη

 Για το σκοπό αυτό ο Δήμος σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αταλάντης και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας έχει προγραμματίσει αιμοδοσία για την  Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, και  τις ώρες 9:30-12:30 (ώρα προσέλευσης) στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη.

Ας θυμόμαστε όλοι μας ότι με λίγο αίμα σώζεται μια ζωή.

Βοηθήστε όλοι για την επιτυχία της αιμοδοσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση