Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 09:40 Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα;

Τι λένε οι προγνώσεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα.

Με άστατο καιρό θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες, μέχρι και τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, από την Κυριακή έως την Μεγάλη Τρίτη ο καιρός αναμένεται άστατος με τοπικές βροχές, μπόρες και καταιγίδες, περισσότερες το μεσημέρι και απόγευμα και κυρίως στα ηπειρωτικά της χώρας όπου η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.

Όμως από Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός βελτιώνεται, χωρίς κανένα πρόβλημα σε στεριά και θάλασσα. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και στο τέλος της εβδομάδας να ξεπερνά και τους 20 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι.

Όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον τα προγνωστικά στη Στερεά Ελλάδα θα κάνουμε Πάσχα με καλό καιρό, ενώ μπορεί να υπάρχει κάποια αστάθεια του καιρού στη δυτική Ελλάδα.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση