Λαμία: «Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί…»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 07:43 Λαμία: «Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί…»

Νέα στοιχεία στις υποθέσεις της 14χρονης Κυριακής και του 49χρονου Βασίλη…

«Σύμφωνα με τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, αυτό από το οποίο έπασχε το παιδί μας θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και στο Νοσοκομείο Λαμίας», αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Λαμιώτισσα δικηγόρος Σοφία Σταυράκη, αναφερόμενη στον τραγικό χαμό της 14χρονης Κυριακής η οποία πέθανε από covid-19 το Δεκέμβριο του 2021, περιμένοντας για πολλές ώρες στο κοντέινερ των Επειγόντων του Γ.Ν. Λαμίας.

Η καθυστέρηση όμως να ενεργήσουν σωστά κάποιοι γιατροί, φαίνεται ότι έπαιξε κρίσιμο ρόλο και στην περίπτωση του 49χρονου εκπαιδευτικού Βασίλη Φλώρου τον Αύγουστο του 2022, που έχασε κι εκείνος τη ζωή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος της οικογένειας που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Star.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Στην εκπομπή έκανε παρέμβαση και ο αδερφός του 49χρονου Καθηγητή:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση