Εκλογές στους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 10:05 Εκλογές στους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ

Την Κυριακή 23 Απριλίου η Γενική Συνέλευση…

Τη Γενική Τακτική, Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση  πραγματοποιεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων  (Λεωνίδου 9-11) στις 23 Απριλίου 2023, ημέρα Κυριακή, στις 10:30 π.μ., το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Φθιώτιδας, Ευρυτανίας.

Οι εκλογές θα συνεχιστούν, Δευτέρα 24, Τρίτη 25, Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27  Απριλίου στο γραφείο του Σωματείου (Όθωνος 1 πλατεία Λαού) από τις 9 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι :

1. Διοικητικός Απολογισμός 2022 . 

2.  Οικονομικός απολογισμός  2022 και έκθεση Ελεγκτικής επιτροπής, οικονομικός προϋπολογισμός 2023

3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών

Διαβάστε και το μήνυμα του απερχόμενου ΔΣ:

«Συνάδελφοι:

• Η κρισιμότητα των θεμάτων που απασχολούν όλους τους συνταξιούχους, επιβάλλει σε όλους μας να μην λείψει κανείς από αυτή τη διαδικασία. Έχουν δικαίωμα συμμετοχής - ψήφου και οι συνάδελφοι που δεν είναι μέλη του σωματείου μας, αρκεί να φροντίσουν να γραφούν, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία ετήσια οικονομική υποχρέωση.

• Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να δυναμώσουν το σωματείο μας, για να μπορέσουμε να αντιπαλέψουμε τις βάρβαρες πολιτικές που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις. Εμείς οι συνταξιούχοι βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση με τις αλλεπάλληλες μειώσεις των συντάξεων μας και την έλλειψη ικανοποιητικής ιατρικής-φαρμακευτικής περίθαλψης.

• Το σωματείο μας ήταν, είναι και θα είναι στην πρωτοπορία του αγώνα, κάτω από την ομπρέλα της Ομοσπονδία μας, διεκδικώντας όλα αυτά που μας έχουν στερήσει τα τελευταία χρόνια. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση