Λαμία: Ο Ιππικός Όμιλος Φθιώτιδας σας προσκαλεί σε μία θεαματική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 09:04 Λαμία: Ο Ιππικός Όμιλος Φθιώτιδας σας προσκαλεί σε μία θεαματική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Ο Ιππικός Όμιλος Φθιώτιδας διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 11:00 Ημερίδα για την Άδεια Ικανότητος Αθλητού.

Οι αθλητές του ομίλου θα εξεταστούν στα αγωνίσματα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και της Υπερπήδησης Εμποδίων, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια θεαματική εμπειρία ιππικού κάλλους.

Δεδομένης της επιτυχούς εκτέλεσης των διαδρομών και των ασκήσεων εδάφους, οι επιτυχόντες αθλητές κερδίζουν την Άδεια Ικανότητος Αθλητού και επομένως το δικαίωμα να συμμετάσχουν πλέον και στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Η Ημερίδα θα προσομοιάζει έναν τυπικό ιππικό αγώνα και επομένως το θέαμα θα είναι προσβάσιμο στο ευρύ κοινό.

Κατόπιν ολοκλήρωσης των εξετάσεων ο Όμιλος έχει μεριμνήσει και για την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων, χαρίζοντας στην πόλη της Λαμίας μια ιδιαίτερη και εναλλακτική Κυριακάτικη ψυχαγωγική επιλογή.

Ο Ίππικός Όμιλος Φθιώτιδας και οι αθλητές του θα σας αναμένουν στις εγκαταστάσεις του στο 8ο χλμ. Λαμίας - Καρπενησίου στον Σταυρό για μια μοναδική εμπειρία γεμάτη φύση, διασκέδαση και ιππασία! 

Υ. Γ: Ευπρόσδεκτοι στις εγκαταστάσεις είναι φυσικά μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6974644507.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση