Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους λόγω έργων φυσικού αερίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 12:36 Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους λόγω έργων φυσικού αερίου

12 με 23 Ιουνίου τις πρωινές ώρες…

Στο πλαίσιο των εργασιών εκσκαφής για την εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικές οδούς της πόλης της Λαμίας, σύμφωνα με την ενημέρωση από την τεχνική υπηρεσία τοΥ Δήμου.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 12-06-2023 έως την Παρασκευή 23-06-2023 στην οδό Αθανασίου Διάκου από τη διασταύρωση της με την Πλατεία Ελευθερίας έως τη διασταύρωση της με την οδό Χατζοπούλου, στην οδό Καραγιαννοπούλου από την Πλατεία Διάκου έως την Πλατεία Πάρκου και στο δυτικό τμήμα της Πλατείας Πάρκου από την οδό Καραγιαννοπούλου έως την οδό Χατζοπούλου.

Επίσης στις κάθετες οδούς Κρίτσα και Αινιάνων θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας για το τμήμα Μακροπούλου έως Αθανασίου Διάκου.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά και μετά το πέρας των εργασιών η κυκλοφορία θα δίνεται καθημερινά προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Η εκτροπή των οχημάτων θα γίνεται με κατάλληλη σήμανση, καθώς και με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) ειδικότερα μέσω των οδών Σκληβανιώτου (δεξιά), Μακροπούλου (αριστερά) και Πατρόκλου (αριστερά).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση