Στο Νοσοκομείο 55χρονος που δέχθηκε επίθεση από συγγενή μέσα στο σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 20:37 Στο Νοσοκομείο 55χρονος που δέχθηκε επίθεση από συγγενή μέσα στο σπίτι του

Τον χτύπησε στο κεφάλι, ενώ το θύμα κατήγγειλε και πυροβολισμούς στον αέρα από το δράστη…

Σοβαρό επεισόδιο με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν 53χρονο Ρομά, κατήγγειλε συγγενής του που βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το επεισόδιο φέρεται να έγινε λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου (24/6) στον καταυλισμό της Χαραυγής στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με 55χρονο δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση μέσα στο σπίτι του από 53χρονο συγγενή της συζύγου του, που τον χτύπησε με τα χέρια και με αντικείμενο στο κεφάλι.

Η αστυνομία όταν έφτασε στο σημείο, ήδη ο 55χρονος είχε πάει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου μετά τις πρώτες βοήθειες γύρω στη 1 το μεσημέρι πήρε εξιτήριο και ακολούθως πήγε και κατήγγειλε την επίθεση στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 53χρονος δεν αρκέστηκε στα χτυπήματα, αλλά φεύγοντας και ενώ εκείνος ήταν αιμόφυρτος, έβγαλε από το αυτοκίνητό του ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.

Ωστόσο από την Αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη μαρτυρία, καθώς δε βρέθηκαν φυσίγγια ή άλλες ενδείξεις που να μαρτυρούν πυροβολισμούς.

Ο 53χρονος αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση