Μια Λαμιώτισσα σεφ στην κριτική επιτροπή των Vegan Awards

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 13:11 Μια Λαμιώτισσα σεφ στην κριτική επιτροπή των Vegan Awards

Μετά τα Bakery & Pastry Awards 2023, η Ελένη Κουμαντάνου συνδέει το όνομά της με μία ακόμη σημαντική διοργάνωση στο χώρο της γεύσης…

Η BOUSSIAS Events διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Vegan Awards 2024, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle.

Το vegan lifestyle είναι ο τρόπος ζωής που αποσκοπεί στον αποκλεισμό, στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού, όλων των μορφών εκμετάλλευσης και σκληρότητας στα ζώα για φαγητό, ρουχισμό ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Τις υποψηφιότητες στα Vegan Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς και ανάμεσά τους η Λαμιώτισσα σεφ Ελένη Κουμαντάνου, την οποία είδαμε και στην κριτική επιτροπή Bakery & Pastry Awards 2023

«Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση/πρόταση του θεσμού Boussias. Είναι τιμή μου να συνεισφέρω με την παρουσία μου στο έργο αυτό πού γίνεται στη χώρα μας», δηλώνει στο LamiaReport η σεφ Ελένη Κουμαντάνου και προσθέτει: «Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην δημοσιογράφο/συγγραφέα  Άννα-Μαρία Παπίρη για την προτίμησή της στο όνομά μου να ανήκω στους κριτές της επιτροπής».

Γνωρίστε τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής που θα αξιολογήσουν τα Vegan Awards 2024 ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση