Ελπίδες και οι καλύτεροι οιωνοί για τη δημιουργία δομής δια βίου μάθησης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 19:01 Ελπίδες και οι καλύτεροι οιωνοί για τη δημιουργία δομής δια βίου μάθησης

Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζέτα Μακρή είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας Αγγελάκης Παναγιώτης.

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέτα Μακρή παρουσία του Γραμματέα της Ν.Δ. για θέματα ΑΜΕΑ κ. Λολίτσα Κωνσταντίνου έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον και τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα του Υπουργείου Παιδείας είναι η δημιουργία δομής δια βίου μάθησης και μάλιστα όχι μόνο για τους τελειόφοιτους του ΕΕΕΕΚ, αλλά και για όλους τους αποφοιτήσαντες τα προηγούμενα χρόνια.

Το Υπουργείο Παιδείας και η ίδια η Υφυπουργός, για μια ακόμη φορά έδειξε το ενδιαφέρον της για τα Α.με.Α και την ευαισθησία της για την ομαλή και απρόσκοπτη συνέχιση της ζωής τους αυτών των ατόμων με κάποια αναπηρία, με ειδικές όμως ικανότητες.

-Ο-
Πρόεδρος
Αγγελάκης Παναγιώτης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση