Αναζωπύρωση τώρα στο Σέσκλο - Μήνυμα από το 112 για εκκένωση 5 περιοχών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 16:23 Αναζωπύρωση τώρα στο Σέσκλο - Μήνυμα από το 112 για εκκένωση 5 περιοχών

Όσοι βρίσκονται σε Νέα Αγχίαλο, Στουπί, Βελανιδιά, Μάραθο και Κριθάρια, καλούνται να εκκενώσουν τώρα προς Βόλο

Η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του Σέσκλου Μαγνησίας συνεχίζει να καίει, χωρίς, ωστόσο, να απειλείται αυτή τη στιγμή το χωριό. Οι εικόνες από το σημείο συγκλονίζουν, καθώς η φωτιά χθες έκαψε τουλάχιστον 50.000 στρέμματα.

Αυτή την ώρα, το 112 ήχησε στα κινητά των κατοίκων της περιοχής. Όσοι βρίσκονται στις περιοχές Στουπί, Βελανιδιά, Μάραθος και Κριθάρια, καλούνται να εκκενώσουν τώρα προς Βόλο.

Όσοι είναι στη Νέα Αγχίαλο καλούνται να εκκενώσουν προς Αλμυρό.

Αν βρίσκεστε στις περιοχές Σώρος Χρυσή Ακτή, Παναγιάς και Άγιος Γεώργιος εκκενώστε τώρα προς Βόλο.

Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας Ευάγγελος Λιακόπουλος δήλωσε στο magnesianews.gr ότι «υπάρχει αναζωπύρωση ανατολικά – νοτιοανατολικά του χωριού, προσπαθούμε να την ελέγξουμε. Θα χαράξουμε ζώνη άμυνας με πυροσβεστικά οχήματα και πεζοπόρα τμήματα ώστε να μην κατεβεί στο χωριό. Χθες το βράδυ δόθηκε μάχη για να μην μπει στο χωριό, κερδήθηκε η μάχη, σήμερα είναι νέα μάχη Ευελπιστούμε να τη σταματήσουμε».

Τα εναέρια μέσα συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες από το Newsbeast:

Δείτε τις δηλώσεις του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, Ευάγγελου Λιακόπουλου:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση