Θρήνος στο Νέο Κρίκελλο για τον ξαφνικό χαμό του Προέδρου Τάκη Χαντζή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 09:43 Θρήνος στο Νέο Κρίκελλο για τον ξαφνικό χαμό του Προέδρου Τάκη Χαντζή

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Νέο Κρίκελλο, αλλά και σε ολόκληρο το Δήμο Λαμιέων, για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Τάκη Χαντζή. Την Πέμπτη η κηδεία του...

Ενός προσώπου ιδιαίτερα αγαπητού που τιμήθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές από τους κατοίκους του Νέου Κρικέλλου που τον εξέλεξαν κατ' επανάληψη Πρόεδρο της Κοινότητας.

Ο Τάκης Χαντζής που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα, σε ηλικία 57 ετών, ήταν συνταξιούχος πυροσβέστης, ενώ διετέλεσε πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Νέου Κρικέλλου.

Συγκλονισμένος δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάνου για την απώλεια του Τάκη Χαντζή, που ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία". Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο  Πανουργιάς Παπαϊωάνου, λόγω πένθους αναστέλλονται οι προεκλογικές δραστηριότητες του Συνδυασμού.

Η κηδεία του Δημήτρη (Τάκη) Χαντζή θα γίνει την Πέμπτη (24/08/2023) στις 5:00' το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Νέο Κρίκελλο.

Το LamiaReport εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια από την ΕΠΣΦ

«Η Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του, για τον αδόκητο και ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Χαντζή.

Ο Δημήτρης διετέλεσε επί σειρά ετών παράγοντας στο σωματείο Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου.

Καλό Παράδεισο Φίλε Δημήτρη...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση