Λαμία: Διακοπή Λειτουργίας Παιδικής Χαράς Α.Μ.Ε.Α.

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 09:45 Λαμία: Διακοπή Λειτουργίας Παιδικής Χαράς Α.Μ.Ε.Α.

Στη συμβολή των οδών Γιαννιτσιώτη και Α. Τρίτση…

Μετά τη διαπίστωση φθοράς του τάπητα ασφαλείας στην παιδική χαρά (Α.Μ.Ε.Α.) επί της συμβολής των οδών Γιαννιτσιώτη και Α. Τρίτση από βανδαλισμό, διακόπτεται η λειτουργία της μέχρι 11 Σεπτεμβρίου 2023 για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες επισκευής και συντήρησης.

Όπως επισημαίνει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων, η ζημιά προκλήθηκε από χρήση ποδηλάτων και από είσοδο ατόμων ηλικίας άνω των επιτρεπόμενων ορίων.

«Παρακαλούνται οι δημότες μας να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου να γίνει εκτέλεση των παραπάνω εργασιών», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας ότι δεν επιτρέπεται η χρήση από παιδιά άνω των δεκατεσσάρων (14) χρονών, δεν επιτρέπεται η χρήση ποδηλάτων και δεν είναι δυνατό το παιχνίδι με μπάλες, εντός του χώρου της παιδικής χαράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση