Φθιώτιδα: Βγήκε το νερό και στο Παλιούρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 21:10 Φθιώτιδα: Βγήκε το νερό και στο Παλιούρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλές οι ζημιές από την κακοκαιρία και στη δυτική Φθιώτιδα…

Στη δίνη της κακοκαιρίας Daniel είναι και ο δήμος Μακρακώμης από το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) , με δεκάδες ρέματα να έχουν πλημμυρίσει στην περιοχή.

Η αρχή έγινε από το Παλιούρι, όπου όπως και με τον Ιανό, τα νερά βγήκαν στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου.

Δείτε βίντεο του Αναπληρωτή Δημάρχου Μακρακώμης Πάνου Κοντογεώργου που μαζί με την Πολιτική Προστασία βρίσκονται στους δρόμους:

Αρχικά υποχώρησε τοιχίο και τα νερά εισέβαλαν στο οδόστρωμα, ενώ προβλήματα εντοπίζονται σε Καστρί και Αρχάνι. Οριακό και πάλι το Γραμμενόρεμα καθώς και τα ρέματα σε Μεσοποταμία, Μάκρη, Μακρακώμη και Βίτωλη.

Επίσης εκτός από τις κατολισθήσεις στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, τα συνεργεία έχουν να αντιμετωπίσουν κατολισθήσεις και στο δρόμο για το Τρίλοφο. Σύμφωνα με τον κ. Κοντογεώργο θα γίνει αίτημα να τεθεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση