Συναγερμός για υπερχείλιση του Πηνειού στη Λάρισα: Με φορτωτή «επιστρέφουν» στο ποτάμι τα νερά - Γέμισαν νερό γειτονιές ολόκληρες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 09:27 Συναγερμός για υπερχείλιση του Πηνειού στη Λάρισα: Με φορτωτή «επιστρέφουν» στο ποτάμι τα νερά - Γέμισαν νερό γειτονιές ολόκληρες

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την καταστροφή.

Συναγερμός στις Αρχές της Θεσσαλίας για το ενδεχόμενο υπερχείλισης του ποταμού Πηνείου ακόμα και μέσα στην πόλη της Λάρισας μετά την κακοκαιρία Daniel.

Σε εξέλιξη βρίσκεται νωρίς το πρωί της Παρασκευής επιχείρηση απομάκρυνση υδάτων, από παραποτάμιο δρόμο στη συνοικία των Αμπελοκήπων, στη Λάρισα.

Ο λόγος για τη συμβολή των οδών Γκύζη και Εορδαίας, όπου στο σημείο βρίσκεται μεγάλος φορτωτής ο οποίος «επιστρέφει» τα νερά στην εσωτερική κοίτη του Πηνειού.

Στο σημείο βρίσκεται συνεργείο της ΔΕΥΑΛ, το οποίο εργάζεται για την απομάκρυνση των νερών, ενώ έχουν τοποθετηθεί και αναχώματα, ώστε το νερό να μην προχωρήσει προς το εσωτερικό της συνοικίας, όπως αναφέρει το larissanet.

 

 

Δύσκολη είναι η κατάσταση σε τμήμα της συνοικίας του Αγίου Θωμά, στο κέντρο της πόλης.

Τα νερά έχουν καλύψει πλέον δρόμους, αυλές σπιτιών, ενώ από αυτοκίνητα φαίνονται μόνο οι οροφές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάτοικοι της συνοικίας, οι οποίοι περπατούν στο δρόμο, το νερό φτάνει – ίσως και ξεπερνά – και τα γόνατά τους.

 

 

Ένα ακόμη σημείο στην πόλη της Λάρισας, όπου τα νερά έχουν καλύψει το οδόστρωμα, είναι στην οδό Σεφέρη, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Αεροδρομίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση