Λαμία: Κινδύνεψε να πνίγει για να σώσει τον γείτονά του - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 08:48 Λαμία: Κινδύνεψε να πνίγει για να σώσει τον γείτονά του - ΒΙΝΤΕΟ

Πως διασώθηκε ένας συμπολίτης μας στη Μεγάλη Βρύση από βέβαιο πνιγμό.

Στο οδοιπορικό που κάναμε στη Μεγάλη Βρύση Λαμίας, την επόμενη ημέρα από την κακοκαιρία, ακούσαμε πολλά και συγκλονιστικά πράγματα από τους ανθρώπους που έζησαν εφιαλτικές στιγμές, βλέποντας τα ορμητικά νερά του χειμάρρου να παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, τα οποία οι ιδιοκτήτες τα βρήκαν διαλυμένα ένα χιλιόμετρο μακριά. Σπίτια και επιχειρήσεις καταστράφηκαν ολοσχερώς ή υπέστησαν πολύ μεγάλες ζημιές.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως ένας συμπολίτης μας, ο οποίος υπηρετεί στο λιμενικό, έσωσε τον γείτονά του με αυτοθυσία, αφού και ο ίδιος κινδύνεψε να πνιγεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση