Λαμία: Συνελήφθη ανήλικος για τη συμπλοκή μεταξύ νεαρών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 09:12 Λαμία: Συνελήφθη ανήλικος για τη συμπλοκή μεταξύ νεαρών

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 16χρονος που χτύπησε δύο 17χρονους στο επεισόδιο που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λαμία.

Έναν 16χρονο, γνωστό στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά, συνέλαβαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας για το επεισόδιο που έγινε στο υπαίθριο πάρκινγκ της παλαιάς δημοτικής αγοράς. 

Στο σπίτι του ανήλικου που συνελήφθη βρέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ένα μαχαίρι και μια κουκούλα (τύπου full face), ωστόσο δεν βρέθηκε το πτυσσόμενο γκλοπ, που φέρεται να χρησιμοποίησε στη χθεσινή συμπλοκή, το οποίο φρόντισε να "ξεφορτωθεί". Να υπενθυμίσουμε ότι χθες για το ίδιο θέμα έγινα και έξι προσαγωγές στο αστυνομικό μέγαρο.

Να σημειωθεί ότι από παραπληροφόρηση το χθεσινό επεισόδιο πήρε τεράστιες διαστάσεις, αφού γινόταν λόγος για συμπλοκή 40 ατόμων με λοστάρια και καδρόνια, πράγματα που σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν ισχύουν.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του ανήλικου:

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης για επεισόδιο που έλαβε χώρα μεσημεριανές ώρες της 15-09-2023, που όπως προέκυψε αφορούσε προσωπικές διαφορές, συνελήφθη απογευματινές ώρες της ιδίας ημέρας, ανήλικος ημεδαπός, για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος δύο (2) ανηλίκων ημεδαπών, καθώς και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρεθήκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.
  • Ένα μαχαίρι.
  • Μια κουκούλα (τύπου full face)

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση