Διακρίθηκε ο Δήμος Δομοκού με την τιμητική απονομή τριών βραβείων στα OTA AWARDS 2023

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 16:38 Διακρίθηκε ο Δήμος Δομοκού με την τιμητική απονομή τριών βραβείων στα OTA AWARDS 2023

Τα Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023.

Στα βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023 διακρίθηκε ο Δήμος Δομοκού με την τιμητική απονομή τριών βραβείων για τις επιδόσεις του στην Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας, σε τρεις επιμέρους κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Δομοκού έλαβε:

1ο Βραβείο στην κατηγορία «ΕΝΕΡΓΕΙΑ» με την υποψηφιότητα «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Υδατικών Πόρων & Ενέργειας»

2ο Βραβείο στην κατηγορία «ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ» με την υποψηφιότητα «Ενίσχυση Στόλου Καθαριότητας»

3ο Βραβείο στην κατηγορία «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ» με την υποψηφιότητα«Πρόγραμμα Προσλήψεων Μακροχρόνια Ανέργων 55 – 67»

Η Τελετή Βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε  παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19.00μμ,στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, κατά την παραλαβή των βραβείων εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τις σημαντικές αυτές διακρίσεις που απονεμήθηκαν στο Δήμο Δομοκού και συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης. Επισήμανε, επίσης, τη σημασία των βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 –  OTA AWARDS 2023 ως μέσο αναγνώρισης της προσπάθειας που καταβάλλεται από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και ως πηγή παραδειγματισμού και έμπνευσης για ανάληψη ανάλογων πρακτικών και σε άλλους Δήμους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση