Δενδρύλλια και συσκευασίες κάνναβης σε ελέγχους των αστυνομικών - Τέσσερις συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 17:03 Δενδρύλλια και συσκευασίες κάνναβης σε ελέγχους των αστυνομικών - Τέσσερις συλλήψεις (ΦΩΤΟ αρχείου)

Σε Λιβαδειά, Θήβα και Χαλκίδα…

Τέσσερις (4) συλλήψεις μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες για ναρκωτικά, κατέγραψαν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας σε Βοιωτία και Εύβοια.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός, καθώς κατά περίπτωση συνελήφθησαν με τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (80) εκατοστών και μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, της Α΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση