Στερεά: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 21:05 Στερεά: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά

Εφτά συλλήψεις μέσα σε λίγα 24ωρα…

Επτά άτομα, έξι άνδρες και μία γυναίκα, εκ των οποίων οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς (1 άτομο), της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας (1 άτομο), της Ο.Π.Κ.Ε. της Υ.Α. Λαμίας (1 άτομο), του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών (1 άτομο), της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (2 άτομα) και της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου (1 άτομο).

Πρόκειται για έξι (6) διαφορετικές περιπτώσεις, όπου κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση