Τροχαίο με ντελιβερά στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 08:07 Τροχαίο με ντελιβερά στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Τα γρήγορα αντανακλαστικά του 18χρονου δικυκλιστή και το κράνος που φορούσε τον έσωσαν από τα χειρότερα.

Το τροχαίο έγινε 8:35΄ το βράδυ της Τετάρτης στα Γαλανέικα και συγκεκριμένα στη συμβολη των οδών Λαρίσης και Κυθήρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεαρός ντελιβεράς κατέβαινε κανονικά την οδό Λαρίσης, όταν την ίδια στιγμή η οδηγός του αυτοκινήτου, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Κυθήρων, προς το "Ταβερνάκι του Βασίλη".

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν ωστόσο ο δικυκλιστής τελευταία στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατάφερε να πηδήξει από το μηχανάκι και να γλιτώσει τα χειρότερα.

Μάλιστα στον τόπο του τροχαίου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού που έτρεξε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον 18χρονο, ο οποίος ευτυχώς φορούσε και κράνος, ωστόσο διακομίστηκε προληπτικά για εξετάσεις στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση