Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα και δεν είναι στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 14:39 Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα και δεν είναι στην Αθήνα

Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα - μέρα και τα Τρίκαλα φόρεσαν τα γιορτινά τους.

Η μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων ξεκίνησε και στα Τρίκαλα. Το βράδυ της Τετάρτης (22/11) φωταγωγήθηκε το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικό δέντρο της χώρας στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e - trikala ΑΕ δημιούργησαν την πιο όμορφη για όλους και όλες, στην κεντρική γέφυρα μπροστά από την κεντρική πλατεία. Ο Δήμαρχος, Νίκος Σακκάς ευχήθηκε σε όλους και όλες καλές γιορτές, τονίζοντας τη χαρά των γιορτών. Με την αντίστροφη μέτρηση αμέσως μετά, παρουσία πλήθους πολιτών και μικρών παιδιών, φωταγωγήθηκε το δέντρο των 33 μέτρων.

Όπως αναφέρει το trikalaola, o Δήμος και η e-trikala είχαν φροντίσει για το μουσικό συγκρότημα που επένδυσε μουσικά την εκδήλωση, με χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο τραγούδια. Παράλληλα, η χαρά των παιδιών, ο Αγιος Βασίλης και τα Ξωτικά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μπροστά σε μικρούς και μεγάλους, καλώντας άπαντες να επισκεφθούν τον Μύλο των Ξωτικών, με δωρεάν είσοδο, από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 στο πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση