Σοκ στη Φθιώτιδα: Τον μαχαίρωσαν μέσα στο σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 10:04 Σοκ στη Φθιώτιδα: Τον μαχαίρωσαν μέσα στο σπίτι του

Άνοιξε μόνος την πόρτα στον δολοφόνο του; - Τον βρήκε το πρωί ο γείτονας, που του πήγαινε τον καφέ - Είχε τουλάχιστον τρεις μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιά - Είχαν ψάξει το σπίτι - Το πιθανότερο σενάριο είναι η ληστεία - Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Καραβομύλο και σε όλη τη Φθιώτιδα, από το άγριο φονικό με θύμα έναν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του.

Ο άτυχος 75χρονος έμενε μόνος του. Κάθε πρωί ένας γείτονας και φίλος του έφτιαχνε καφέ και πήγαινε σπίτι του για να τον πιουν παρέα.

Όταν έφτασε στο σπίτι είδε την πόρτα μισάνοιχτη. Φώναξε τον μπάρμπα Κώστα αλλά απάντηση δεν πήρε. Όταν μπήκε μέσα πάγωσε, αφού είδε τον 75χρονο μέσα στα αίματα, ακριβώς πίσω από την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε δεχθεί τρία τουλάχιστον χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, σε θώρακα και κοιλιά.

Το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο, κάτι που δείχνει ότι μάλλον πρόκειται για ληστεία, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται, αφού μπορεί ο δράστης ή οι δράστες να ήθελαν να σκηνοθετήσουν κάτι τέτοιο.

Πάντως ο ηλικιωμένος σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, ήταν ένα «ήσυχο ανθρωπάκι», όπως μας είπαν χαρακτηριστικά και δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας είναι ότι δεν έχει παραβιαστεί η πόρτα ή κάποιο παράθυρο του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι ο άτυχος ηλικιωμένος άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στον ή στους δολοφόνους του.

Μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχε τρακάρει και είχε τραυματιστεί σοβαρά. Το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να αναρρώνει πλήρως. Δυστυχώς όμως το νήμα της ζωής κόπηκε με αυτό τον άγριο τρόπο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση