Αράχωβα: Ο δολοφόνος του Oliver κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 09:00 Αράχωβα: Ο δολοφόνος του Oliver κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

Όποιος γνωρίζει το παραμικρό ας βοηθήσει να εντοπιστεί ο δολοφόνος του χάσκι στην Αράχωβα.

Ο Oliver,  το ζωντανό στολίδι..,  δεν θα κάνει Χριστούγεννα φέτος, στη  λαμπερή και κοσμοπολίτικη Αράχωβα.

 Ο Oliver δεν θα κατέβει τρέχοντας από το ύψωμα που βρίσκεται το σπίτι που ζούσε, από μωρό, για να συναντήσει τους φίλους του και να θαυμάσει το πανέμορφο χωριό του.

Ο Oliver δεν θα ξαναδεί τα μάτια του αγαπημένου του Μιχάλη να του ΄΄λένε΄΄ πόσο τον αγαπούν. Τα δακρυσμένα και άυπνα πλέον.. μάτια του Μιχάλη.

Ο Oliver ήταν όμορφος. Είχε την σπάνια ομορφιά και τον υπέροχο χαρακτήρα του χάσκυ.

Ήταν αγαπητός και ήσυχος.  Ταίριαζε απόλυτα με το  χειμερινό και τουριστικό πρόσωπο της Αράχωβας, που όμως έγινε γκρι και θαμπό τις τελευταίες ημέρες.

Ο Oliver δυστυχώς γνώρισε το πιο σκληρό πρόσωπο των ανθρώπων, μέσα σε μια νύχτα.

Τη νύχτα που ξημέρωσε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

Την Κυριακή το  απόγευμα ο Oliver βγήκε στο αυλή του σπιτιού του. Λίγο αργότερα τον αναζήτησε ο Μιχάλης αλλά όσο κι αν τον έψαξε δεν κατάφερε να τον βρει.

Είχε παγωμένο αέρα, κόσμος δεν υπήρχε στους δρόμους και ο Μιχάλης  με την οικογένεια του όλη νύχτα είχαν στην σκέψη τους τον Oliver.

Το πρωί της Δευτέρας ο Μιχάλης έφυγε για δουλειά, έχοντας πλέον ανησυχήσει πολύ, αφού ο αγαπημένος του φίλος δεν είχε ακόμη εμφανιστεί.

Το βράδυ τον ειδοποίησε η μητέρα του καθώς επιτέλους ο Oliver είχε γυρίσει σπίτι αιμόφυρτος όμως και σε άσχημη κατάσταση. Ήταν χτυπημένος πολύ και το στόμα του πρησμένο, γεγονός που δείκνυε ότι τον  είχαν φιμώσει προκειμένου να μην ακούγονται τα κλάματά του και να μην τους δαγκώσει την ώρα που βιαιοπραγούσαν/ε  οι/ο υπάνθρωποι/ος πάνω στο αθώο κορμάκι του.

Ο Oliver μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο της Ιτέας και αφού  τον περιέθαλψε μια εξαιρετική κτηνίατρος, στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα, μέσα στο σπίτι που έζησε.

Εδώ ξεκινούν νέες δυσκολίες για τον  Μιχάλη και την οικογένεια του αφού ξαφνικά βρέθηκαν  να είναι πρωταγωνιστές σε ένα θρίλερ και μη γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουν. (Ευτυχώς επικοινώνησε  με τη Μάρθα Πουλτίδου την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας  Κατά Της Κακοποίησης Των Ζώων).

Ο μεγαλύτερος Γολγοθάς όμως  ήταν και είναι  η ταλαιπωρία του Μιχάλη  και η προσπάθεια συγκάλυψης, λαμβάνοντας υπόψη:

  • Το γεγονός ότι αρμόδιοι.. είπαν σε δημοσιογράφο ότι δεν πρόκειται για κακοποίηση…
  • Το γεγονός ότι ο κηδεμόνας του ζώου ταλαιπωρήθηκε για τη νεκροψία πηγαίνοντας από Αράχωβα -Λειβαδιά  (Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φθιώτιδας,  όπου όπως του είπαν δεν υπάρχει ούτε νυστέρι),  στη συνέχεια τον έστειλαν στην Πανεπιστημιακή Κτηνιατρική Κλινική της Καρδίτσας και ενώ έφθανε στον Δομοκό τον  ενημέρωσαν για τον προβλεπόμενο τρόπο μεταφοράς του σκύλου και αφού πήγε σε άλλη περιοχή (οδήγησε επιπλέον 2 ώρες)  για να συσκευάσει κατάλληλα το νεκρό ζώο του και  όταν έφθανε επιτέλους στην Καρδίτσα τον ενημέρωσαν  ότι δεν του είχαν χορηγήσει τα απαραίτητα  έγγραφα από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βοιωτίας και τον γύρισαν πίσω. Εν τέλει μετά από χιλιόμετρα.. χιλιομέτρων…  όπου o  Μιχάλης κουβαλούσε τον νεκρό φίλο του στο αυτοκίνητο και ενώ κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, όπως όφειλαν, δόθηκε εντολή να γίνει νεκροψία από δυο κτηνιάτρους της ΠΕ Βοιωτίας σε κτηνιατρείο που παραχωρήθηκε από ιδιώτη κτηνίατρο της Λειβαδιάς. Ευτυχώς η Μάρθα Πουλτίδου "φρόντισε…", καθώς το ζώο ήταν δεσποζόμενο, να είναι μέσα στη νεκροψία η κτηνίατρος του Oliver από την Ιτέα  που τον είχε εξετάσει και φροντίσει,  μετά τον βάναυσο βασανισμό του και που η γνωμάτευση που έκανε στις 27.11.2023 είναι αδιαμφισβήτητη!!!  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ, ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!

 Με τον κηδεμόνα του άτυχου Oliver προσωπικά μιλάω από την Τρίτη καθημερινά και γνωστοποιώ ότι χρειάζεται στήριξη και συμπαράσταση καθώς κανείς μας δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι αυτό που βιώνει.

Τον συνάντησα το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου όταν τον επισκέφθηκα στην Αράχωβα. Ο Μιχάλης είχε ανάγκη από μια αγκαλιά από έναν άνθρωπο που γνωρίζει και νοιώθει τον πόνο του, ήθελε να νοιώσει ασφαλής, ήθελε να κλάψει και φάνηκε  μόνος του σε όλη αυτήν την απρόσμενη μάχη με ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

Περπατήσαμε μαζί, πήγαμε σε ένα σημείο όπου την προηγούμενη το βράδυ είχε βρει αίμα, κόπρανα και άλλα στοιχεία αλλά δεν ξέραμε αν ανήκουν στον Oliver καθώς είχε βρέξει τις προηγούμενες ημέρες. Μίλησα με φιλόζωους της περιοχής που γνωρίζω και επιβεβαίωσα περιστατικά κακοποίησης που είχα ακούσει  παλιότερα αλλά και πρόσφατα!

Αφήνοντας την Αράχωβα πίσω μου έκανα ένα βίντεο αυθόρμητα,  καταγράφοντας τις  σκέψεις και τους προβληματισμούς μου. Δυο ώρες αφού ανέβηκε το βίντεο στο διαδίκτυο, Σάββατο βράδυ δηλαδή, ο Δήμος Διστόμου - Αράχοβας – Αντίκυρας  κοινοποίησε σχετικό δελτίο τύπου (επιτέλους)!

Από την επόμενη ημέρα, την  Κυριακή  δηλαδή (6 ημέρες μετά…) το θέμα άρχισε να δημοσιοποιείται σε τηλεοπτικά μέσα Πανελλαδικής εμβέλειας.

Αξίζει να αναφέρουμε την παρέμβαση της Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου κας Μασούρα, την οποία εμπιστευόμαστε και ελπίζουμε πλέον στη δικαίωση του Oliver.

Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες πολλές και η έρευνα συνεχίζεται. Ο Μιχάλης αναζητά μεταξύ άλλων το περιλαίμιο του σκύλου του καθώς γύρισε χωρίς αυτό.  Από κάποια επιχείρηση δεν δόθηκε υλικό από κάμερα καθώς δήλωσαν ότι ήταν χαλασμένη. Στη συνέχεια ξηλώθηκε και η κάμερα και η καλωδίωση της.

Γίνεται έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιοδήποτε στοιχείο να το καταγγείλει ακόμη και ανώνυμα. Ας ενημερώσει ακόμη και εμάς με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί.

Ειδικά σήμερα 05 Δεκεμβρίου είμαστε αγανακτισμένοι με τις πληροφορίες που μαθαίνουμε ακόμη και για το πόρισμα της νεκροψίας  (ελπίζουμε να είναι κακεντρεχείς φήμες) γιατί όποιος αρμόδιος ή μη,  προσπαθήσει να συγκαλύψει τον φρικτό θάνατο του Oliver, σύντομα θα βρεθεί κατηγορούμενος!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!

ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ  ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΖΩΟ  ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ OLIVER.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

ΣΗΜΕΡΑ Ο OLIVER, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ!

Χρυσάνθη Καραγιάννη
Εκπρόσωπος για τους νομούς Φθιώτιδας και Βοιωτίας της Πανελλήνιας Ομάδας Κατά Της Κακοποίησης Των Ζώων.
Αντιπρόεδρος του Σωματείου Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων.
 
Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News:
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση