Η ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου για την αυριανή συγκέντρωση & αποχή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 22:54 Η ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου για την αυριανή συγκέντρωση & αποχή

Το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα δικαστήρια, την Πέμπτη (7/12) το πρωί, θα δώσουν τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας συμμετέχει, την Πέμπτη 7/12/2023 11π.μ. έξω από τα Δικαστήρια Λαμίας, στην διαμαρτυρία των φορέων και των συλλόγων της πόλης ενάντια στον υπό ψήφιση φορολογικό νόμο που στοχοποιεί αποκλειστικά με οριζόντια μέτρα τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ζητάμε την πλήρη απόσυρση του αναχρονιστικού και άδικου νομοσχεδίου και καλούμε την πολιτεία σε ουσιαστικό διάλογο όπως επιβάλλεται να γίνεται σε δημοκρατικά πολιτεύματα».

Την παραπάνω ανακοίνωση υπογράφουν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Ευδωρίδης και ο ΓΓ Σπύρος Ακρίβος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση