Ο Χρήστος Σταϊκούρας για τη νίκη της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων στις εκλογές του ΟΕΕ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 09:47 Ο Χρήστος Σταϊκούρας για τη νίκη της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων στις εκλογές του ΟΕΕ

Αυτοδύναμη νίκη σε περιφερειακό επίπεδο…

«Σταθμό στην πορεία του θεσμού» χαρακτηρίζει την επικράτηση της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας με την ιδιότητα του Οικονομολόγου και έχοντας μακρά θητεία και ως Υπουργός Οικονομικών, υπογραμμίζει σε δήλωσή του και την επικράτηση της παράταξης σε τοπικό επίπεδο και μάλιστα με αυτοδυναμία.

Η δήλωση του Υπουργού και Βουλευτή:

«Το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, πανελλαδικά και ιδιαίτερα σε περιφερειακό επίπεδο, είναι σταθμός στην πορεία του θεσμού.

Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων αναδείχθηκε νικήτρια, και σε τοπικό επίπεδο αυτοδύναμη, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και σοβαρής προσπάθειας των ίδιων των υποψηφίων και της παράταξης, την προηγούμενη περίοδο.

Αποτέλεσμα στο οποίο συνέβαλε τόσο η άσκηση συνετής οικονομικής πολιτικής όσο και ο σεβασμός στο ρόλο του οικονομολόγου την τελευταία τετραετία.

Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

Ως Υπουργός - Βουλευτής - οικονομολόγος, θα στηρίξω τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου, με στόχο την αναβάθμιση του θεσμού και την ενίσχυση του ρόλου και της αξίας του οικονομολόγου, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση