7η ΕΜΑΚ: Επιχείρηση διάσωσης σκύλου από γκρεμό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 08:06 7η ΕΜΑΚ: Επιχείρηση διάσωσης σκύλου από γκρεμό

Το ζώο εγκλωβίστηκε σε απόκρημνους βράχους και χρειάστηκε οι πυροσβέστες να κατεβούν με σκοινιά για να μπορέσουν να το μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο…

Επιχείρηση διάσωσης σκύλου από γκρεμό, ολοκλήρωσαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (4/1), άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ με συναδέλφους τους από την Π.Υ Άμφισσας.

Το κυνηγόσκυλο είχε εγκλωβιστεί σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή «Κουμπούλη» Άμφισσας και κινδύνευε.

Τρία άτομα από την ειδική Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και 2 ακόμη Πυροσβέστες από την Π.Υ. Άμφισσας προσέγγισαν το σημείο όπου βρισκόταν ο σκύλος, ο οποίος έφερε κολάρο με gps.

Χρειάστηκε περίπου 1 ώρα περπάτημα αλλά και  δύσκολη καταρρίχηση με σκοινιά, ώστε να φτάσουν δίπλα στο ζώο που έδειξε αμέσως την ευγνωμοσύνη του προς τους διασώστες.

Δείτε φωτογραφίες:

0001

0002

0003

0004

0005

0006

0007

0008

0009

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση