Βούλιαξε αγκυροβολημένο σκάφος από τους ανέμους στη Σκόπελο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 20:57 Βούλιαξε αγκυροβολημένο σκάφος από τους ανέμους στη Σκόπελο (φωτογραφία αρχείου)

Ριπές ανέμων μέχρι και 100 km/h…

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 09/01 στο Αιγαίο σάρωσαν και τις Βόρειες Σποράδες (η ισχυρότερη ριπή ανέμου σημειώθηκε στoν Ξάνεμο Σκιάθου με 100 km/h), με αποτέλεσμα πρωινές ώρες σήμερα, να βρεθεί βυθισμένο Ε/Π-Α/Κ σκάφος χωρίς επιβαίνοντες, το οποίο ήταν προσδεδεμένο στον προβλήτα του παλαιού λιμένα Σκοπέλου.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, τοποθετήθηκε περιμετρικά του σκάφους απορροφητικό φράγμα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση