Μεθυσμένος οδηγός δικύκλου «καβάλησε» νησίδα στην παραλιακή Χαλκίδας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 18:01 Μεθυσμένος οδηγός δικύκλου «καβάλησε» νησίδα στην παραλιακή Χαλκίδας! (φωτογραφία αρχείου)

Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ συνελήφθη από τους Λιμενικούς…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (13/1), στην οδό Καραμανλή στη Χαλκίδα, με μηχανάκι που οδηγούσε 42χρονος Έλληνας.

Ειδικότερα, το δίκυκλο ξέφυγε της πορείας του χτυπώντας στην διαχωριστική νησίδα του δρόμου, με τον οδηγό να βρίσκεται στο οδόστρωμα έχοντας χτυπήσει.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, ο 42χρονος συνελήφθη στη συνέχεια για παράβαση του άρθρου 42 του Ν.2696/1999 “ΠΕΡΙ ΚΟΚ”, διότι κατόπιν αλκοολομέτρησης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση