Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 23:34 Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Αμφίκλειας - Ελάτειας

Η εκλογή Αντιπροέδρου…

Συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 στη 1:00’ το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, σύμφωνα με την πρόσκληση της Προέδρου και Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή.

Σε αυτή την 1η συνεδρίαση θα εκλεγεί και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής. Αναλυτικά τα θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικής Επιτροπής

ΘΕΜΑ 2ο: Διαγραφή οφειλής και επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού

ΘΕΜΑ 3ο: Σύνταξη και εισήγηση σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, έτους 2024

ΘΕΜΑ 4ο: Σύνταξη και εισήγηση ΟΠΔ έτους 2024

ΘΕΜΑ 5ο: Υποβολή αίτησης του Δήμου στην πρόσκληση 11/2017 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) της Δ.ΥΠ.Α «Απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών»

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ Α.Α. 248128 ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ της προμήθειας «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ» προϋπολογισμού 1.327.171,38 € με ΦΠΑ 24%

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση τευχών δημοπράτησης της μελέτης «Μελέτη για την δημιουργία πολυχώρου πολιτισμού στην Δ.Ε. Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας»

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή των όρων υποβολής, για ένταξη & χρηματοδότηση, της πράξης με τίτλο: «Κάλυψη αναγκών και αποκαταστάσεις από φυσικές καταστροφές του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας» προϋπολογισμού 100.000,00 €, στο πλαίσιο της με αριθ. πρωτ. 96375/09-11-2023 (ΑΔΑ: ΨΟ0Ρ46ΜΤΛ6-ΗΕ3) ανακοίνωσης πρόθεσης χρηματοδότησης του ΥΠΕΣ, για την υποβολή πρότασης στο «ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ» του Άξονα Προτεραιότητας 2.4 «Πρόληψη & διαχείριση κινδύνων» με τίτλο: «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ Α΄ ΚΑΙ Β' ΒΑΘΜΟΥ IV».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση