Τραυματισμός μαθητών από κροτίδα στη Χαλκίδα: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 10:51 Τραυματισμός μαθητών από κροτίδα στη Χαλκίδα: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνες καθηγήτριες…

Επεισόδιο με ρίψη κροτίδας στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (25/1) κατά την ώρα του διαλείμματος, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων.

Μαθητές από άλλο σχολείο φέρεται να πέταξαν την κροτίδα, που δημιούργησε πρόβλημα ακοής σε έξι μαθητές, ενώ δύο εξ αυτών παρουσίασαν σε σημεία του σώματός τους ερυθρότητα, πιθανότατα από κάψιμο συνέπεια της μικρής έκρηξης.

Διακομίστηκαν στο ΓΝ Χαλκίδας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εξήλθαν.

Από την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν δέκα άτομα ως υπεύθυνα της ρίψης της κροτίδας, ενώ συνελήφθησαν κατά το τυπικό, οι δύο καθηγήτριες που ήταν υπεύθυνες για την τάξη στο προαύλιο του σχολείου κατά την ώρα του διαλείμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση