Στη Στερεά Ελλάδα τρία από τα πιο εντυπωσιακά και άγνωστα αξιοθέατα της χώρας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 14:25 Στη Στερεά Ελλάδα τρία από τα πιο εντυπωσιακά και άγνωστα αξιοθέατα της χώρας

Δείτε μοναδικές εικόνες που κατέγραψε η ομάδα του Up Stories από τα άγνωστα και μοναδικά αξιοθέατα της Στερεάς Ελλάδας.

Μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε είναι. Ποιο είναι το ομορφότερο θέμα που έχετε καταγράψει αυτά τα 8 χρόνια που ταξιδεύετε και ανακαλύπτετε παράλληλα την Ελλάδα;

Σε αυτό το ερώτημα θελήσαμε να απαντήσουμε με ένα βίντεο που συμπεριλαμβάνει τα κορυφαία 3 θέματα κατά εμάς και σας τα παρουσιάζουμε.

Σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή έπαιξε τόσο η σπανιότητα αλλά και η δυσκολία καταγραφής του όλου θέματος.

Ας ξαναθυμηθούμε λοιπόν που βρίσκονται ένα από τα σπανιότερα ναυάγια σε ολόκληρη την Ευρώπη, η βυθισμένη γέφυρα που ένωνε δύο νησάκια πριν από τουλάχιστον 1.500 χρόνια αλλά και η πιο περίεργη ίσως κατασκευή σε ολόκληρη την Ευρώπη που χρονολογείται πριν από τουλάχιστον 3.000 χρόνια και δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα απολύτως τίποτα για αυτή.

Ένα κοινό που συνδέει τα τρία αξιοθέατα είναι ότι βρίσκονται και τα τρία στη Στερεά Ελλάδα (Φθιώτιδα - Φωκίδα - Εύβοια)

Δείτε το βίντεο του Up Stories:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση