Άμφισσα: Ανήλικος έκλεψε από κινητά τηλέφωνα μέχρι.. πρόβατο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 16:45 Άμφισσα: Ανήλικος έκλεψε από κινητά τηλέφωνα μέχρι.. πρόβατο!

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και μία ζωοκλοπή…

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών συνελήφθη την Τετάρτη (31/1) το πρωί ανήλικος, ο οποίος μαζί με ένα ακόμη άτομο που αναζητείται, νωρίτερα είχαν διαρρήξει κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών στην Άμφισσα αποσπώντας χρηματικό ποσό και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Από την προανακριτική διαδικασία του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών και μιας ζωοκλοπής από αποθήκες και επιχείρηση στην περιοχή της Άμφισσας.

Από τις αποθήκες αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα καθώς και ένα πρόβατο, ενώ από ένα εστιατόριο αφαίρεσαν ηλεκτρικά είδη και τρόφιμα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση