Λαμία: Τραυματίστηκε δικυκλιστής στη Λεωφόρο Καλυβίων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 08:30 Λαμία: Τραυματίστηκε δικυκλιστής στη Λεωφόρο Καλυβίων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα…

Εκτροπή δίκυκλου σημειώθηκε περίπου στις 19:15’ αργά το απόγευμα της Τρίτης (6/2) στη Λεωφόρο Καλυβίων έξωθεν του στρατοπέδου.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο απ’ το μηχανάκι του και βρέθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ευτυχώς φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα, ωστόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διακόμισε για τις πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως έλεγε στο LamiaReport άλλος δικυκλιστής που περνούσε από το σημείο, υπάρχει μια πραγματική παγίδα από την υπερυψωμένη άσφαλτο σε σχέση με το φρεάτιο. «Αν ξεχαστείς ή αφαιρεθείς και μπει η ρόδα στο φρεάτιο, μόνο από τύχη τη γλυτώνεις. Έχει συμβεί και σε μένα» μας επιβεβαίωσε ο άνθρωπος που έσπευσε επίσης να βοηθήσει τον τραυματία!

Στο σημείο βρέθηκε και πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας, προκειμένου να καταγράψει το συμβάν και να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση