Διπλή συνεδρίαση τη Δευτέρα στο Δήμο Στυλίδας - Ανοιχτή πρόσκληση Αποστόλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 20:52 Διπλή συνεδρίαση τη Δευτέρα στο Δήμο Στυλίδας - Ανοιχτή πρόσκληση Αποστόλου

«Χρειαζόμαστε τη  συμμετοχή όλων σας για τη βελτίωση του τόπου μας», αναφέρει στην πρόσκλησή του ο Δήμαρχος…

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, καθώς στις 18:00’ θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση για τον προϋολογισμό και θα ακολουθήσει η τακτική συνεδρίαση στις 18:30’.

Με αφορμή τις συνεδριάσεις ο Δήμαρχος Γιάννης Αποστόλου απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους Δημότες να συμμετέχουν.

Ειδικότερα αναφέρει:

«Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες ,

Με γνώμονα την  συνεχή σας ενημέρωση αλλά και με αφοσίωση στην ευημερία όλων των πολιτών μας, θα ήθελα  να σας προσκαλέσω να τιμήσετε με την παρουσία σας την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 6:00 μμ.

Στη συγκεκριμένη ειδική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, θα συζητηθούν σημαντικά θέματα (ως ακολούθως) που αφορούν το μέλλον της δημοτικής μας κοινωνίας, όπως ο προϋπολογισμός του Δήμου Στυλίδας και η πλήρης ενημέρωση των δημοτών μας αναφορικά  με την αποστολή λογαριασμών ύδρευσης.

Τέλος, τηρώντας την δική σας εντολή αλλά και δική μου  δέσμευση,  απέναντι στο σύνολο των δημοτών αλλά και στον καθένα σας  προσωπικά, η συνεδρίαση της 12 /2/2024 αποτελεί την απαρχή μιας νέας  δημοτικής διακυβέρνησης  πλήρης διαφάνειας & ενημέρωσης, καταθέτοντας στην κρίση όλων σας, τα πεπραγμένα του δήμου μας.

Θέλω να γνωρίζεται ότι ως νέα  Δημοτική Αρχή χρειαζόμαστε τη  συμμετοχή όλων σας για τη βελτίωση του τόπου μας».

Τα θέματα της ειδικής συνεδρίασης:

Θέμα 1 : Ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Στυλίδας έτους 2024

Θέμα 2 : Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Στυλίδας οικονομικού έτους 2024.

Την Τακτική συνεδρίαση θα απασχολήσουν τα θέματα:

Ανακοινώσεις Δημάρχου: Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Ιωάννη Αποστόλου, αναφορικά με τους λογαριασμούς τελών ύδρευσης. Θέματα ημερήσιας διάταξης :

Θέμα 1 : Έγκριση έκθεσης Δ’ τριμήνου του έτους 2023 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού

Θέμα 2 : Απόδοση χρηματοδότησης για κάλυψη λειτουργικών αναγκών Σχολικών Επιτροπών έτους 2024

Θέμα 3 : Ανάκληση της υπ’ αρ. 15/2024 απόφασης Δ.Σ. και λήψη νέας για Ορισμό μελών Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Στυλίδας – Εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου

Θέμα 4 : Ανάκληση της υπ’ αρ. 16/2024 απόφασης Δ.Σ. και λήψη νέας για «Ορισμό μελών Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Στυλίδας. –Εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου».

Θέμα 5 : Τροποποίηση της αριθ. 73/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τα μνημεία κατάθεσης στεφάνων Εθνικών Εορτών

Θέμα 6 : ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

Θέμα 7 : Πρόγραμμα Δακοκτονίας έτους 2024

Θέμα 8 : Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στα Σχολικά Συμβούλια

Θέμα 9 : Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής γνωμοδότησης για την καταστροφή κινητών πραγμάτων του Δήμου του αρ. 199 ΤΟΥ Ν. 3463/2006 για το έτος 2024

Θέμα 10 : Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»

Θέμα 11 : Λήψη απόφασης περί αποδοχής – υιοθέτησης ψηφίσματος, σύμφωνα με την αριθ. 8/2024 απόφαση του 2ου πρακτικού Έκτακτης Συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου Δημοτικής κοινότητας Καραβομύλου Δήμου Στυλίδας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, στις 09;00’ το πρωί θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Στυλίδας, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1 : Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου  «Συντήρηση  αγροτικής οδοποιΐας στο Δήμο Στυλίδας (Β’ φάση)»

Θέμα 2 : Αποδοχή επιχορήγησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2024, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους – Β΄ τακτική επιχορήγηση έτους 2024.

Θέμα 3 : Αποδοχή όρων και προϋποθέσεων για τη λήψη συμπληρωματικού επενδυτικού δανείου στο Δήμο Στυλίδας ποσού € 61.764,40 από ίδιους πόρους του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση έργου «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος) στο Δήμο Στυλίδας Προσθήκη 3ου υπό έργου», ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης (ΑΤ11)».

Θέμα 4 : Αποδοχή ένταξης της πράξης «Εκσυγχρονισμός υφιστάμενου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Κυπαρισσώνα Πελασγίας Δ.Στυλίδος» με Κωδικό ΟΠΣ 5200064 στο «ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2021-2025

Θέμα 5 : «Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου - καθορισμός αμοιβής».

Θέμα 6 : «Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου - καθορισμός αμοιβής».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση