Διακοπές κυκλοφορίας και νερού στη Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 18:34 Διακοπές κυκλοφορίας και νερού στη Στυλίδα

Για το έργο στις υποδομές ύδρευσης…

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών στα πλαίσια του έργου «Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης Δήμου Στυλίδας»  για την  αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Στυλίδας, από την Τετάρτη 14/02/2024 έως και Δευτέρα 26/02/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί τμήματος της οδού Άρη Βελουχιώτη (Περιφερειακός) από το ύψος του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Στυλίδας έως και το κατάστημα Mistral και κατά τις ώρες 07:30’-16:00’.

Επίσης, λόγω του ως άνω έργου θα πραγματοποιούνται τμηματικές διακοπές νερού.

«Η  κατανόηση όλων μας είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση των έργων. Αυτό μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας με επιτυχία», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στυλίδας Κωνσταντίνος Φούντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση