Λαμιώτες πυροσβέστες έσωσαν σκύλο στη Ρόδο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 08:20 Λαμιώτες πυροσβέστες έσωσαν σκύλο στη Ρόδο

Το ζώο είχε παγιδευτεί σε γκρεμό και κινδύνευε….

Επιχείρηση διάσωσης σκύλου από γκρεμό στην περιοχή Παναγιά Τσαμπίκα Υψηλή, από Πυροσβέστες της Π.Υ. Ρόδου την Παρασκευή (16/2) το απόγευμα, καταγράφει το rodosreport, ανεβάζοντας και φωτογραφίες.

Στη φωτογραφία όπου ο ιδιοκτήτης του σκύλου ποζάρει ανακουφισμένος πλέον με το ζώο στην αγκαλιά του αλλά και τους δύο πυροσβέστες που επιχείρησαν, διακρίναμε δύο γνωστά πρόσωπα. Τον Κωνσταντίνο Κορκόβελο και τον Γιάννη Σταμοκώστα που όπως μάθαμε εκ των υστέρων βρίσκονται με μετάθεση στην Π.Υ. Ρόδου από υπηρεσίες της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ροδίτικο σάιτ, η επιχείρηση έγινε σε γκρεμό 10 μέτρων, με πολύ επικίνδυνο ανάγλυφο, όμως οι έμπειροι πυροσβέστες κατάφεραν να μεταφέρουν το σκυλάκο με ασφάλεια στο δρόμο και χωρίς να υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Μπράβο στους διασώστες μας που συνεχίζουν και εκτός Φθιώτιδας να προφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όποιον έχει ανάγκη…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση