Λαμία: Φοιτητές, Περιφέρεια, Δήμος και Αστικό ΚΤΕΛ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 08:17 Λαμία: Φοιτητές, Περιφέρεια, Δήμος και Αστικό ΚΤΕΛ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι

Θέμα η γενναία μείωση της μηνιαίας κάρτας μετακίνησης…

Με θέμα τη μείωση του κόστους της μηνιαίας κάρτας μετακινήσεων των φοιτητών της Λαμίας, συναντήθηκαν το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, αντιπροσωπεία των Φοιτητικών Συλλόγων Λαμίας, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Λαμιέων για θέματα Παιδείας Παναγιώτη Παρχαρίδη και του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας Νίκου Γούλα.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να καταλαβαίνουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική οικογένεια προκειμένου να στηρίξει τις σπουδές των παιδιών της. Τόνισαν ωστόσο ότι ο θεσμικός τους ρόλος δεν περιλαμβάνει τέτοιου είδους αρμοδιότητες, παρ’ όλα αυτά θα εξεταστεί η δυνατότητα κάποιας βοήθειας.

Από την πλευρά του και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, με διάθεση συνεργασίας είπε ότι θα πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα κάποιας προγραμματικής σύμβασης που θα καλύψει οποιαδήποτε μείωση, καθώς ήδη το Αστικό Λαμίας έχει τη φτηνότερη κάρτα σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία που έχει έδρα το Πανεπιστήμιο. Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι σήμερα είναι στα 28 ευρώ και οι Φοιτητές ζητούν να δίνεται στα 14.

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του LamiaReport:

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:

13

12

10

9

8

7

2

1

5

4

3

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση