Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ Μπράλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 13:59 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ Μπράλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και  συγκεκριμένα στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπράλου, στο 203ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Ειδικότερα, από αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου στις 07:30 έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 19:30 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), από το 201ο χλμ. έως και το 204ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Ταυτόχρονα, στο Α/Κ Μπράλου, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, θα ισχύσουν:

  • Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Μπράλου, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο, μέσω του πλησιέστερου προηγούμενου κόμβου (Ημικόμβος (Η/Κ) Θερμοπυλών,198ο χλμ.).
  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Μπράλου θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο, μέσω του πλησιέστερου επόμενου κόμβου (Α/Κ Ροδίτσας, 212ο  χλμ.)

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση