Τοποθετήθηκαν μωβ κάδοι σε όλο τον Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 15:55 Τοποθετήθηκαν μωβ κάδοι σε όλο τον Δήμο Στυλίδας

Στο κέντρο της Στυλίδας, αλλά και στις Δημοτικές κοινότητες...

O Δήμος Στυλίδας εγκαθιστά μωβ κάδους στο κέντρο της πόλης της Στυλίδας, αλλά και στις Δημοτικές του κοινότητες, για τη συλλογή ενδυμάτων και υποδημάτων προκειμένου να προωθήσει την ανακύκλωση και τη βιώσιμη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών.

Οι μωβ κάδοι τοποθετηθήκαν σε κεντρικά σημεία, όπου οι πολίτες μπορούν να απορρίπτουν παλιά ενδύματα και υποδήματα που δεν χρειάζονται πλέον. Τα είδη που συλλέγονται θα διαχωρίζονται και θα ανακυκλώνονται με σκοπό τη μείωση των απορριμμάτων και την προστασία του περιβάλλοντος.

"Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία και να συνεισφέρουν στη μείωση των απορριμμάτων με την εναπόθεση των παλαιών ενδυμάτων και υποδημάτων τους, στους μωβ κάδους. Μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε μια πιο βιώσιμη και καθαρή πόλη.

Η συνεργασία και η υποστήριξη όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι η φροντίδα για ένα καλύτερο περιβάλλον. Όλοι μαζί μπορούμε να φροντίσουμε για το μέλλον των επόμενων γενεών."

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση