Κυκλοφορούσαν ελεύθεροι αν και εκκρεμούσαν σε βάρος τους διάφορες αποφάσεις!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 10:49 Κυκλοφορούσαν ελεύθεροι αν και εκκρεμούσαν σε βάρος τους διάφορες αποφάσεις!

Δύο συλλήψεις…

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν το πρωί και το μεσημέρι της Πέμπτης (4/4) αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που θα έπρεπε να είναι στη φυλακή.

Ειδικότερα σε βάρος του πρώτου ατόμου εκκρεμούσαν δύο Εντάλματα Σύλληψης, το ένα του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας για παραβίαση περιοριστικών όρων και το άλλο του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στη δεύτερη περίπτωση ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή κάθειρξης δέκα-εννέα (19) ετών και δύο (2) ημερών, για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία και ληστεία, αλλά και Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με την οποία έπρεπε να συλληφθεί και να κρατηθεί για αδικήματα Ναρκωτικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση