Ξεκίνησε δύσκολο 3ημερο για τη Στερεά - Συναγερμός στην Πυροσβεστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 09:30 Ξεκίνησε δύσκολο 3ημερο για τη Στερεά - Συναγερμός στην Πυροσβεστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για το «εκρηκτικό κοκτέιλ»…

Το «εκρηκτικό κοκτέιλ», ισχυροί άνεμοι, χαμηλή υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες, θέτει τις πυροσβεστικές υπηρεσίες σε αρκετές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας σε μερική επιφυλακή για το τριήμερο Κυριακή 7 έως Τρίτη 9 Απριλίου 2024.

(Ο Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου)

Ο Περιφερειακός διοικητής των Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου απευθύνει έκκληση προς όλους να μην ανάψουν ΚΑΜΙΑ φωτιά αυτό το τριήμερο, όπως και να αποφύγουν ΕΝΤΕΛΩΣ τις θερμές εργασίες στην ύπαιθρο, ώστε να μην αυξήσουν τις πιθανότητες εκδήλωσης κάποιας πυρκαγιάς.

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα είχε συνεδριάσει στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου και βάσει της πρόγνωσης και της εξέλιξης καιρού για τις επόμενες ημέρες στις περιοχές Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ανατολικής Πελοποννήσου, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου καθώς και της Κρήτης αποφάσισε ότι: «από 07:30’ στις 07-04-2024 και μέχρι νεοτέρας οι Διοικητές των Υπηρεσιών των ανωτέρω περιοχών να θέσουν σε κατάσταση μερικής επιφυλακής το προσωπικό τους, προκειμένου να αναπτύξουν οχήματα και ανθρώπινο δυναμικό προς αποφυγή εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή ευθύνης τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση