Λαμία: Αυτοψία της ΔΕΥΑΛ σε αγωγούς στο κέντρο της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 08:02 Λαμία: Αυτοψία της ΔΕΥΑΛ σε αγωγούς στο κέντρο της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε για ποιο λόγο γίνεται έλεγχος των αγωγών από τη ΔΕΥΑΛ με τη χρήση ρομποτικής κάμερας.

Η ΔΕΥΑΛ  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και της πολιτικής προστασίας, εκτελεί πρόγραμμα επισκόπησης και ελέγχου της κατάστασης των κύριων αγωγών όμβριων και παντορροϊκων υδάτων για τη διαπίστωση τυχόν ζημιών η συσσώρευση φερτών υλικών από την καταστροφική καταιγίδα daniel, με αυτοψία στο εσωτερικό των αγωγών όπου το επιτρέπει η διατομή τους, και με τη χρήση ρομποτικής κάμερας που διαθέτει για το σκοπό αυτό σε αγωγούς μικρότερης διατομής , όπου δηλαδή δεν είναι δυνατόν  να γίνει επίσκεψη.

Στο πλαίσιο αυτό το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4) πραγματοποιήθηκε αυτοψία και επισκόπηση (με επίσκεψη στο εσωτερικό του αγωγού) από εξειδικευμένο σπηλαιολόγο - πολιτικό μηχανικό στον οποίο έχει ανατεθεί η συγκεκριμένη εργασία, για έλεγχο της κατάστασης του Τούρκικου παντορροϊκου αγωγού, στο κεντρικό του τμήμα από τις 7 Βρύσες μέχρι την οδό Θερμοπυλών στο ύψος του ξενοδοχείου ΕΛΕΝΑ.

Η επιχείρηση διήρκεσε 3:30 περίπου ώρες με είσοδο και έξοδο στον αγωγό από φρεάτιο επίσκεψης της πλατειάς Λάου.

Έχουν προηγηθεί αυτοψίες και επισκόπηση στους αγωγούς του Αραπορέματος και της περιοχής της Μεγάλης Βρύσης.

Μετά τους ελέγχους και τις τεχνικές εκθέσεις των αποτελεσμάτων  θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από τη ΔΕΥΑΛ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση