Δήμος Δομοκού: Οδηγίες για τους ιδιοκτήτες σπιτιών που πλημμύρισαν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 21:21 Δήμος Δομοκού: Οδηγίες για τους ιδιοκτήτες σπιτιών που πλημμύρισαν

Από την κακοκαιρία Ντάνιελ. Αιτήσεις έως την Τετάρτη 10 Απριλίου…

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Δομοκού στο πλαίσιο των μέτρων που θεσπίστηκαν για τη αντιμετώπιση των επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν από την 4η ως την 11η Σεπτεμβρίου 2023 σε περιοχές της Φθιώτιδας, ζητεί από τους δημότες του οι οικίες των οποίων έχουν πληγεί από τα πλημμυρικά φαινόμενα, με ενδεχόμενες απώλειες στην οικοσκευή, να γνωστοποιήσουν έως την Τετάρτη 10/04/2024 με έγγραφο αίτημά τους, την ανάγκη για διενέργεια αυτοψίας.

Αφορά τις περιοχές που χαρακτηρίστηκαν από το Πυροσβεστικό Σώμα ως ολικώς πλημμυρισμένες (σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 1293Φ έγγραφο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δομοκού, ολικώς πλημμυρισμένη καταγράφτηκε, η επίπεδη αγροτική περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Βαρδαλής, Νέου Μοναστηρίου, Σοφιάδας – Πετριλίων).

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αίτησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Δομοκού, παρακαλούνται κατά την επίσκεψή τους στα αρμόδια γραφεία να έχουν στην κατοχή τους το σχετικό έγγραφο από το Πυροσβεστικό Σώμα, από το οποίο έγινε η καταγραφή της πλημμυρισμένης οικίας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2232350506, 2232350221 & 2232350224

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση